Intensiv behandling på Hedla

På Hedla har vi möjlighet att jobba väldigt intensivt och det finns mycket studier som pekar på att en intensiv behandling är det klart bästa.
Får man sedan vara i en sådan miljö där man kan koppla av från sina hemuppgifter så är det mycket bättre.
Intensiv behandling på Hedla är att jobba en hel dag – sex timmar. Kanske inte bara med en logoped men vi har fysioterapeuter också och en del andra aktiviteter. Vi träffas lite mer socialt.
Träningen går ut på att försöka återfå att åtminstone återfår delar av det man har kunnat innan, i språket. Det är svårt att bli helt bra, men man kan hela tiden förbättras, det är konstaterat.
Jag har träffat personer som inte hade mycket till språk direkt efter stroken, men så kommer de tillbaka, kanske år efter år, och blir bättre och bättre.
Det berättar Marie Karlsson, logoped på Hedla.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.