Villkor för tjänsten

Genom att registrera dig för mer information godkänner du att Hedla Intensive Rehab (Hedla) behandlar och lagrar de personuppgifter du uppger vid registreringen. Syftet med detta är att Hedla ska kunna administrera och skicka dig information om neurologisk rehabilitering, programperioder och relaterade aktiviteter som kan vara av ditt intresse. Den rättsliga grunden för ovanstående behandling av personuppgifter är överföring baserad på samtycke, artikel 6(1)(a) och 9(2)(a) i Dataskyddsförordningen (GDPR: The General Data Protection Regulation).

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skriva till oss på . Det ska vara lika enkelt att ge ditt samtycke som att återkalla det.

Om du har några frågor eller funderingar kring vår behandling av dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss.

Hedla Intensive Rehab AB
Fågelviksvägen 9
145 53 Norsborg
Telefon: +46 8 41 00 18 18
E-mail:

 

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.