Annika Gaardsdal är mitt i livet

Annika Gaardsdal är mitt i livet. Hon är mamma till fyra barn och kämpar målmedvetet för att återskapa sin självständighet efter att ha drabbats av en stor hjärnblödning. För andra gången på kort tid har hon valt att komma tillbaka till Hedla och fortsätter att göra tydliga, mätbara framsteg. Trots detta tvingas hon uppleva hur samhället, eller snarare hennes hemregion, ser henne som förlorad. Titta på filmen och hör Annika berätta mer om sin rehabilitering. Du kan också följa henne på vägen tillbaka till ett självständigt liv på det uppmärksammade instagramkontot _katastroke_

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.