Att arbeta på Hedla är speciellt

Intresset för våra rehabiliteringsprogram är stort och vi behöver därför förstärka vår personalstyrka. Hos oss jobbar några av de främsta specialisterna inom neurologisk rehabilitering. Är du eller någon du känner också en av dem eller beredd att jobba hårt för att bli det?
Att arbeta på Hedla är speciellt. Vårt jobb är att tillsammans göra det omöjliga möjligt igen för våra deltagare. För att de ska nå maximal progress krävs den allra bästa stöttningen och de mest effektiva metoderna. Och ett team som är tajt, engagerat och strävar mot samma mål.
Att arbeta i Spanien har sina fördelar, vi har många soltimmar, omgivningarna gör ingen besviken och du har chansen att ägna dig åt många aktiviteter. Ja, du kan till och med, på bara en timme, ta dig från jobbet och stranden till Sierra Nevada för en skidtur. Sedan finns ju vi, dina arbetskamrater…

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.