Berikad miljö för bästa möjliga neurorehab

Det är många som använder begreppet ”berikad miljö” inom strokerehabilitering och annan neurorehab men vad innebär det egentligen? Vi frågade Christian Blomstrand, som är professor emeritus i neurologi vid Sahlgrenska Akademien. Christian är specialiserad på strokeforskning och berättar bland annat att berikad miljö har en starkt positiv inverkan på människans utveckling och återhämtning, samtidigt som den ger en rikare upplevelse av livet. För Hedla är den berikade miljön en fundamental hörnsten i verksamhetens stroke- och neurorehabilitering.

Visste du att du kan skapa en mer berikad miljö i ditt hem eller i din närmiljö? I vårt nästa nyhetsbrev får du tips på hur. Du kan via hemsidan få en prenumeration på Hedlas nyhetsbrev helt gratis.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.