Den första dagen under en rehabiliteringsperiod

Den första dagen under en rehabiliteringsperiod lär vi alla känna varandra lite – både gruppen och personalen.
Det är viktigt för oss på Hedla att vi jobbar tajt tillsammans så att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din rehabilitering här i Spanien.
Vi tränar drygt fem timmar om dagen, vi samverkar, peppar varandra, det är som att vara på elitträningsläger och man kan bli trött emellanåt. Därför är det så viktigt att ha en bra gemenskap.
Den här tre veckor långa rehabiliteringsperioden är intensiv och det är för att vi vill nyttja neuroplasticiteten i hjärnan, det vill säga förmågan att kunna påverka hjärnan genom upprepande övningar.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.