En helt vanlig rehabdag på Hedla

En helt vanlig dag på Hedla kan börja med gångtest och ofta sätts då nya personliga rekord. Efter en stunds konditionsträning följer sedan individanpassade och målinriktade övningar. Det kan vara träning av olika språkfunktioner, vardagsaktiviteter, balans, finmotorik, styrka, simning eller gång. De olika övningarna genomförs både inomhus och ute i trädgården, bassängen, på stranden eller i parken.

Utöver de fem intensiva timmarnas träning behövs en god fikapaus, lunch och siesta för att låta hjärnan återhämta sig inför ytterligare utmaningar och nya framsteg.

Kanske hinner man också med en stund i solen efter dagens träning, innan det är dags för middag och att ladda batterierna för nästa dags rehabilitering.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.