En present till mänskligheten

Hon är snart 89 år, hon har haft två strokar och hon säger att jag är som ett ljus när jag kommer in i en sal. Det är så klart en projektion, Gunnel är den som står för ljuset.
Hon smickrar oss alla, hon smittar med sitt skratt. Och hennes livsgjädje…den är en present till mänskligheten.
Kanske är vi lite känsliga nu, på luciadagen, när sista gruppen för i år precis har lämnat oss, men vi vill ändå tacka för alla underbara människor vi haft förmånen att träffa genom åren.
Från oss alla, till er alla; tack!
Ta hand om er och ät nu inte för många lussebullar!

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.