Hedla hemmavid

På Hedla arbetar vi med neurorehab och personlig utveckling på ett sätt som innebär att vi alltid försöker att sätta deltagaren i centrum. Vi strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt för att våra deltagare ska kunna nå sina mål och förverkliga sina drömmar. Eftersom varje person är unik anpassar vi hela tiden våra metoder och vårt arbetssätt för att möta de specifika utmaningar och möjligheter som finns.

Detta innebär att vi ofta behöver tänka utanför ramarna och vara kreativa i vårt tillvägagångssätt. Det var därmed inget undantag när Annika Gaardsdal efterfrågade rehabilitering med våra specialiserade fysioterapeuter även på hemmaplan, i Anderstorp. Vi tror nämligen att dialog, samarbete och flexibilitet är en viktig nyckel till framgång. Dessutom motiveras vi av nya utmaningar och att kunna erbjuda våra deltagare de mest effektiva och innovativa lösningarna.

Hur skulle du helst genomföra nästa del av din rehabilitering? Se gärna filmen och lyssna på några av reflektionerna om projektet “Hedla hemmavid”.

Se Annikas film här:
https://youtu.be/XfcBTS9Z3h0

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.