Hedla på plats i Anderstorp

Medan fyra av Hedlas logopeder håller ställningarna tillsammans med resten av teamet i Almuñécar är rehabprogrammet i Anderstorp inne på sin tredje och sista vecka. Fem deltagare tränar där intensivt mot sina mål, fem timmar per dag, med stöttning av våra fysioterapeuter Rania och Pablo.

Idén om att tillfälligt flytta Hedlas rehabkoncept till Gym by Egoboozt i Anderstorp blev snabbt verklighet tack vare Annika Gaardsdal och Mikaela Arbhede. På bara ett par veckors tid lyckades de organisera alla praktiska detaljer och dessutom engagera otroligt generösa sponsorer, som på olika sätt har hjälpt till för att göra detta möjligt.

Som så många gånger tidigare kan vi bara konstatera att få saker är omöjliga för den som har modet att drömma, styrkan att kämpa och rätt stöd av omgivningen. Ett stort tack till Annika, Mikaela, övriga deltagare, närstående, personliga assistenter, Rania, Pablo och alla fantastiska sponsorer som har slutit upp och bevisat att vi är starkare och bättre tillsammans.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.