Hjälp oss så att fler hittar Hedlas Youtubekanal

Den här korta filmsnutten handlar om Ivan som drabbats av en stroke. Hans budskap är tydligt; ge aldrig upp.
Vill du se hela filmen ska du titta in på Hedlas Youtubekanal.
Följ oss gärna där så att fler människor kan hitta alla fantastiska berättelser från er som varit deltagare och anhöriga på Hedla.
På Hedlas Youtubekanal finns filmer om deltagares erfarenheter – hopp och förtvivlan om vartannat – och inte minst det fantastiska modet för att ta sig ända hit till oss.
Där kan du också se filmer om hur rehabiliteringen hos oss går till, vad spasticitet är, om talet och språket, om vikten av att leva ett sunt liv och mycket annat.
Följ oss även på YouTube så missar du inget av allt vi lägger in.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.