Intensiv träning med logoped för dig med afasi eller talapraxi

I den intensiva språk- och talträningen på Hedla jobbar vi både enskilt och tillsammans med andra. Att träna målinriktat utifrån sina egna utmaningar och behov är a och o, samtidigt som det är otroligt viktigt att få möjlighet att utveckla sin kommunikation med andra i ett naturligt sammanhang. De tre veckor långa språk- och talprogrammen främjar dessutom sociala kontakter för både deltagaren och närstående. Förutom fem timmars daglig träning med Hedlas specialiserade logopeder, brukar det på fritiden bli många extra timmars samtal och utbyte av erfarenheter med de andra i gruppen.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.