LiteGait

Idag ska Will på Rehab-Partner visa hur LiteGait fungerar. Eva, som är på Hedlas rehabprogram, får testa.
Apparaten anpassas exakt till Eva så hon kan känna sig säker och att det också känns naturligt när hon utmanas i olika gång- och balansövningar.
LiteGait, som den här apparaten heter, är ett viktavlastande gångträningsverktyg som är riktigt spännande. Här kan Eva gå både framåt och baklänges – och till och med gå på löpband – helt utan fallrisk. LiteGait möjliggör inte bara att man får träna på ett säkert sätt, utan också med mindre kompensering, upprätt hållning och korrekt belastning för en bra och effektiv rehabilitering.
På Hedla är vi nyfikna. Det är viktigt för oss och för våra deltagare att vi vet allt om de nya träningsmetoderna, den senaste utrustningen och aktuell forskning.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.