Tips och övningar

Gillar du att ligga i solstolen när sommaren är som bäst? Ta chansen och förena nytta med nöje genom att samtidigt förfina till exempel din motorik eller dina språkförmågor.
Hjärnan lär sig nästan vad som helst, bara det repeteras tillräckligt mycket. Om du ligger mycket i solstolen kommer du därför att bli jättebra på just det. Detsamma gäller det du väljer att göra medan du ligger i solstolen. Som att läsa, samtala eller träna din motorik.
För att återskapa förlorad funktion efter en stroke eller annan förvärvad hjärnskada krävs ofta tusentals repetitioner av rätt övningar. Gör som Pablo och få så många som möjligt av dessa repetitioner gjorda medan du njuter av sommaren. Det enda du behöver är en solstol, och viljan såklart.
Inom kort återkommer vi med fler förslag på övningar. Testa dig fram och välj ut de övningar som känns svåra, men inte helt omöjliga. Vilken är förresten din favoritövning, som du kämpar med just nu?

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.