Anna på Amiralsgatan

Anna på Amiralsgatan – vi såg henne gå, vi hörde henne tala

I tredje delen av granskningsserien Anna på Amiralsgatan undersöker Kaliber vad som är möjligt att uppnå med rehabilitering och hjälpmedel – och varför Annas rehabilitering rann ut i sanden.

Vi på Hedla känner igen den här berättelsen alltför väl, det handlar inte om enskilda isolera fall. Vi kämpar med detta dagligen. Våra deltagare, deras anhöriga och vi på Hedla jobbar ständigt för att förändra detta.

Ni som är drabbade, närstående och familjer kan göra skillnad genom att gå med i någon av de föreningar som kämpar för en rättvisare rehabilitering och vård.

Här är några exempel på föreningar:

https://neuro.se/

https://strokeforbundet.se/

https://hjarnkraft.se

https://sverigesradio.se/avsnitt/anna-pa-amiralsgatan-vi-sag-henne-ga-vi-horde-henne-tala

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.