Annikas kamp berör många

En av våra återkommande deltagare är Annika Gaardsdal. Hon drabbades av en stor hjärnblödning och har sedan dess fått kämpa till bristningsgränsen. Först för att överleva och sedan för att successivt återerövra de förmågor hon förlorade i samband med hjärnblödningen.
Som om detta inte vore nog, har hon och hennes familj samtidigt tvingats kämpa minst lika hårt för att få tillgång till något som borde vara en självklarhet i ett välutvecklat välfärdsland som Sverige: nämligen effektiv rehabilitering.
Här kan du ta del av hennes berättelse, som tyvärr är allt annat än ovanlig. Du kan också läsa om hur Christian Blomstrand, som är professor emeritus vid Sahlgrenska Akademin och grundare till Stroke Invest, ser på intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.