Nytt telefonnummer – ny växel

Intresset för våra rehabprogram blir bara större och större. För att kunna ta bättre hand om alla er som ringer till oss har vi nu förbättrat vår telefonväxel.
Detta innebär att vi också har fått ett nytt telefonnummer. Från och med nu når ni oss även på 08 41 00 18 18, men det går precis lika bra att ringa på vårt gamla nummer.
Om vi inte kan ta emot ditt samtal just för stunden går det bra att lämna ett röstmeddelande, så ringer vi upp så snabbt som möjligt. Och vet du vad det fina är med vår funktion för röstmeddelanden? Du behöver inte säga ett knyst utan bara vänta så att inspelningen går igång, för att vi ska få en notis om att du vill bli uppringd och vilket telefonnummer du ringer från.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.