Armövning

Kanske är det lite ostadigt väder för att ligga på solstolen och träna. I så fall kan du göra den här övningen liggande på golvet, sängen eller soffan. Se bara tll att du känner dig trygg i den liggande positionen.

Som vi tidigare skrivit krävs ofta tusentals repetitioner av rätt övningar för att återskapa förlorad funktion efter en stroke eller annan förvärvad hjärnskada. Gör som Pablo och få så många som möjligt av dessa repetitioner gjorda medan du njuter av sommaren.

Fler övningar finns på Hedlas youtubekanal: https://www.youtube.com/watch?v=qb6FvQ-6Y20&list=PLryxdi85PuIZzaC0MCgB8VHzwlNWBtxaN

Eller på Hedlas hemsida: https://hedlarehab.com/news/

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.