Neurorehab: Cykla efter hjärnskada

Självklart minns vi Roger, en av Hedlas många inspirerande deltagare. Genom målmedvetenhet och uthållighet lyckades han att lära sig cykla igen under sin neurorehabilitering på Hedla. Hans bedrift väckte uppmärksamhet och beundran från många, och nu är det dags för den efterlängtade fortsättningen på hans resa efter neurorehabiliteringen hos oss.

I en spännande och tankeväckande video får vi möjlighet att höra om Rogers framsteg efter hjärnskadan och se dem på nära håll. Videon tar oss med på ett personligt besök hemma hos Roger, där han berättar hur livet och ett av hans främsta intressen cyklingen har fortsatt att utvecklas efter hjärnskadan och rehabvistelsen på Hedla. Roger delar med sig av sina erfarenheter, hur han har lagt upp den fortsatta träningen och de segrar han har uppnått sedan han återvände hem.

I denna video får vi chansen att följa Roger när han fortsätter att implementera de tekniker och strategier han lärde sig under sin neurorehab på Hedla. Vi får se resultaten av hans fortsatta träning och övningar, som också har lett till många små stunder av glädje tillsammans med familj och vänner.

Dela gärna din egen berättelse genom att skicka in videomaterial som visar hur du fortsätter att arbeta mot dina mål hemma. Det kan vara allt från dagliga övningar till personliga reflektioner om hur din neurorehabilitering har påverkat din syn på livet. Möjligheten att dela och lära av varandra skapar ofta en stark gemenskap mellan våra deltagare, som alla kämpar vidare för att fortsätta utvecklas efter att rehabprogrammet på Hedla har avslutats.

Du hittar fler gripande berättelser i Hedlas YouTube-kanal.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.