En helt vanlig rehabdag på Hedla

För deltagare i Hedlas språk- och talprogram startar oftast dagen vid 09:45 hos någon av våra logopeder. Sedan följer högintensiv konditionsträning, för att bland annat boosta neuroplasticiteten, innan ytterligare målinriktad språk- och talträning.

Vid 11:15 bryter vi för en halvtimmes fikapaus ute i trädgården. Medan vår husmor Anna-Karin serverar förmiddagskaffe och så kallad brainfood, passar vi alla på att utmana våra kommunikativa och sociala färdigheter.

Efter fikat fortsätter träningen tillsammans med logopederna, följt av en välbehövlig lunchrast och siesta mellan 13:15 och 15:15. Under eftermiddagen varvas vanligtvis ännu mer språkträning utomhus, med språklabb, skrivträning och kommunikation i aktivitet eller rörelse. När vi slutar för dagen ett par timmar senare, är de flesta redo för en god stunds återhämtning och att bara vara, njuta av eftermiddagssolen och lyssna på vågorna som rullar in mot stranden.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.