Funktionell träning

Funktionell träning innebär att man tränar på saker som förekommer i en persons dagliga liv. I språkträning kan det vara att titta på en meny och träna på att beställa mat på en restaurang eller att träna på vardagliga konversationer om saker man är intresserad av.

Det viktiga med funktionell träning är att den är anpassad efter individen, det ska handla om något som man själv vill eller brukar göra i vardagen. Om man tycker mycket om t.ex. fotboll kan det vara bra att träna på olika fotbollstermer och vad man kan säga när man diskuterar en match.

På Hedla försöker vi alltid se till att träningen är nära kopplad till det som är relevant och meningsfullt för varje deltagare.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.