Funktionell träning

Funktionell träning innebär att man tränar på saker som förekommer i en persons dagliga liv. I språkträning kan det vara att titta på en meny och träna på att beställa mat på en restaurang eller att träna på vardagliga konversationer om saker man är intresserad av.

Det viktiga med funktionell träning är att den är anpassad efter individen, det ska handla om något som man själv vill eller brukar göra i vardagen. Om man tycker mycket om t.ex. fotboll kan det vara bra att träna på olika fotbollstermer och vad man kan säga när man diskuterar en match.

På Hedla försöker vi alltid se till att träningen är nära kopplad till det som är relevant och meningsfullt för varje deltagare.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.