Har du rätt till allmän hälso- och sjukvård i Sverige?

Då kan du också ansöka om att få ersättning från Försäkringskassan för ditt rehabprogram på Hedla.
Detta gäller oavsett ålder och hur lång tid som har gått sedan insjuknandet eller skadan.
För att veta redan i förväg om du har rätt till ersättning behöver du ansöka om ett så kallat förhandsbesked. Handläggningstiden hos Försäkringskassan varierar, men är oftast runt 3 månader. Om du vill ansöka om ett förhandsbesked inför något av höstens program på Hedla är det därför dags att göra det redan nu.
Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan, helt kostnadsfritt.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.