Hedlas rehabteam

På Hedla planerar vi alltid rehabiliteringen tillsammans i teamet och den viktigaste lagmedlemmen i teamet är du som är deltagare.
Deltagaren som ska tränas till sin fortsatta fantastiska resa genom livet. Det är lagkamraterna på Hedla som ska peppa, stötta och lägga upp träningen tillsammans så att det ska få så bra effekt som möjligt.
I teamet har vi Anna Nordström, som är läkare och professor i rehabiliteringsmedicin, hon ser över hela bilden: hur det varit innan man kommer till Hedla och vad deltagaren kommer hem till, vad vi behöver ta hänsyn till.
Sedan har vi också fantastiska fysioterapeuter som kommer att motivera, tänka ut bra träning på individanpassat sätt. De kommer också att peppa under de här intensiva rehabiliteringsveckorna.
Ni kommer också att få träffa våra logopeder. Här har vi också stor kunskap om hur talet är påverkat, både när det gäller att få fram rätt ord och att kunna ljuda ut rätt ord.
Det krävs otroligt mycket kunskap, passion och engagemang att som fysioterapeut och logoped kunna göra riktigt bra rehabiliteringsprogram.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.