En helt vanlig torsdag

En helt vanlig torsdag på Hedla kan starta med gångtest på morgonen. Sedan jobbar fysioterapeuterna, logopederna och deltagarna vidare med det planerade, individanpassade träningsupplägget. Det kan innehålla till exempel träning av motorik, koordination, språk, tal, styrka, balans, kondition och, inte att förglömma, den så populära och alltid återkommande punkten i schemat; fika.
Efter fikat fortsätter deltagarna med sitt träningsprogram för att sedan ta en välbehövlig lunchrast. Under eftermiddagen jobbar alla vidare mot sina uppsatta mål, ofta utomhus i trädgården, bassängen, parken eller på stranden.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.