En helt vanlig torsdag

En helt vanlig torsdag på Hedla kan starta med gångtest på morgonen. Sedan jobbar fysioterapeuterna, logopederna och deltagarna vidare med det planerade, individanpassade träningsupplägget. Det kan innehålla till exempel träning av motorik, koordination, språk, tal, styrka, balans, kondition och, inte att förglömma, den så populära och alltid återkommande punkten i schemat; fika.
Efter fikat fortsätter deltagarna med sitt träningsprogram för att sedan ta en välbehövlig lunchrast. Under eftermiddagen jobbar alla vidare mot sina uppsatta mål, ofta utomhus i trädgården, bassängen, parken eller på stranden.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.