Hjärnans dag 14 november 2023

Vill du lyssna på några av Sveriges främsta forskare inom hjärntrötthet, stamceller, Alzheimers, ALS och beroende? Då kan du nu anmäla dig till Hjärnans dag och lyssna på flera spännande föreläsningar.

Föreläsningarna äger rum den 14 november i Göteborg, klockan 16.00-19.35, men kan också ses digitalt via en livesändning som sker samtidigt. Du kan även se den inspelad efteråt om du anmäler dig.

Anmäl dig via länken här:
https://www.hjarnfonden.se/om-hjarnan/hjarnansdag/hjarnans-dag-2023/

Hjärnans Dag är ett av Hjärnfondens årliga kunskapsseminarium där några av Sveriges främsta forskare och experter berättar om de senaste forskningsframstegen. Det blir en eftermiddag fylld med kunskap och inspiration där du får lära dig mer om hur vår livsstil påverkar risken för Alzheimers sjukdom, om hoppfull forskning inom ALS, de senaste genombrotten inom stamcellstransplantation, behandling av alkoholberoende och varför man blir hjärntrött.

Moderator är Kattis Ahlström, programledare, journalist och konferencier.

Plats: Chalmers Conference Centre, Göteborg
Tidpunkt: 14 november, kl. 16.00–19.35
Pris
Fysisk biljett: 495 kr* (månadsgivare 250 kr)
Digital biljett: 250 kr (månadsgivare 0 kr)
*I biljettpriset ingår enklare förtäring och dryck.

Hedla kommer vara på plats. Referat kommer under november månad.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.