Lider du av hjärntrötthet?

Då är du välkommen att delta i forskningsstudie:
Patientupplevelse av vårdkontakter på grund av hjärntrötthet: en kvalitativ intervjustudie
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är intresserade av att undersöka hur patienter med hjärntrötthet upplevt sina kontakter med vården och vill ta reda på detta genom intervjuer.
Hjärntrötthet är en speciell typ av trötthet som uppkommer efter olika typer av påverkan på hjärnan, exempelvis infektioner, trauma, stroke eller operationer. Förloppet och graden av symptom varierar kraftigt från person till person. Fokuset i studien är att ta reda på hur patienten själv upplevt sina vårdkontakter och i vilken mån patientens egen berättelse har tillåtits komma fram.
Intervjun förväntas ta omkring en timme.
Ansvarig för studien är professor emeritus Henrik Sjövall, Sahlgrenska Universitetssjukhuset och ansvarig student är Atiya Alzoubi. Projektet är en del av Atiyas examensarbete i medicin på avancerad nivå.
Observera att eventuellt deltagande är helt frivilligt och inte på något sätt påverkar din vård i övrigt. Ångrar du dig och vill avbryta kan du alltid göra detta utan att behöva motivera. Intervjun sker normalt via webben och någon ekonomisk ersättning utgår inte.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.