Unik rehabträning

Alla är vi unika med vår unika situation, olika intressen, drivkrafter och förutsättningar. Därför passar inte samma träning och övningar för alla.
På Hedla lägger vi upp träningen helt och hållet utifrån dig och vad just du vill uppnå. Varje liten övning i upplägget syftar sedan till att succesivt stärka upp någon eller några av de delar som står emellan dig och dina respektive mål.
För att uppnå bästa möjliga resultat behöver träningen ha relativt hög svårighetsgrad. Våra fysioterapeuter och logopeder ser först till att plocka fram den outnyttjade kapacitet du kanske inte ens visste att du hade. Du erbjuds sedan all den stöttning, trygghet och inspiration du behöver för att hela tiden ligga på gränsen till din egna förmåga i de olika övningarna.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt igen för dig som drabbats av en stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.