Maximera din hälsa med brainfood

Webinar med överläkare Anna Nordström 4 juni kl 18.00.

Visste du att viss mat kan hjälpa till att förbättra hjärnans plasticitet och kognitiva funktioner som minne, koncentration och inlärning?

Genom att inkludera rätt näring i vår kost ger vi också hjärnan bättre förutsättningar att återhämta sig efter en skada.

Webinar 4 juni kl 18.00
Brainfood för bättre återhämtning efter hjärnskada, med överläkare Anna Nordström.

Anmäl dig här: https://hedlarehab.com/webbinarium-4-juni-2024/

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.