Personcentrerad neurorehab

Till Hedla kommer personer som har drabbats av en stroke eller annan neurologisk skada. Unga och äldre, kvinnor och män. De kommer alla med tankar och drömmar om hur de vill kunna leva sitt liv även efter skadan eller insjuknandet. Alla har de olika mål. För någon kan ett av målen vara att kunna gå uppför en trappa, för andra att kunna äta självständigt med båda händerna. En del vill kunna kommunicera bättre per telefon, medan andra behöver kunna läsa och svara på mail. Nästan alla vill de kunna leva sina liv mer självständigt igen och känna sig mer delaktiga – på ett eller annat sätt.

På Hedla arbetar vi med personcentrerad rehabilitering. Det betyder att fysioterapeuter, logopeder, arbetsterapeuter och läkare verkligen lyssnar på deltagarens berättelse. Utifrån berättelsen identifieras deltagarens mål, förutsättningar, resurser och utmaningar, som tillsammans med övriga undersökningar utgör grunden för att tillsammans kunna utforma en individanpassad rehabiliteringsplan.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.