Tillsammans mot nya mål i din neurorehab

Den första dagen för säsongen på Hedla Rehab är en dag när vi alla samlas, redo att ta oss an nya mål och upplevelser. Denna dag är inte bara början på en ny säsong, utan också starten på en resa mot många nya framsteg.

Varje deltagare kommer med sina egna förhoppningar och drömmar, träffar rehabteamet, samtalar och går igenom önskemål. Teamet gör noggranna tester för att utvärdera utgångsläget inom en mängd områden. De analyserar sedan vilka specifika övningar och andra insatser som är allra mest effektiva för att varje deltagare ska nå sina respektive mål. Målen som sätts är höga, men realistiska, och motivationen är oftast på topp.

Samtidigt genomsyras luften av gemenskap och många nya vänskaper börjar ta form. Just detta kommer att vara en viktig del av resan och ett stort stöd på vägen, för att möta de nya utmanande övningarna med mod och beslutsamhet.

Varje utmaning är en möjlighet att skapa nya kopplingar och nätverk mellan nervcellerna i hjärnan, en möjlighet att återskapa förlorad funktion och ta sig ytterligare ett steg närmare målet. Det är inte helt enkelt, men fullt möjligt, inte minst när man har bästa tänkbara stöd och inspiration.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.