Olika förutsättningarna för intensiv rehabilitering

Efter en traumatisk hjärnskada har Rickards föräldrar kämpat för att sonen ska få den träning han behöver. Återkommande intensiva rehabperioder och någon som motiverar Rickard att träna är faktorer som förbättrar livskvaliteten, säger föräldrarna.
Förutsättningarna för intensiv rehabilitering varierar stort mellan olika regioner, med en tillgänglighet som i många fall har betydande brister. Hedla och flera olika intresseorganisationer jobbar målmedvetet med att förbättra tillgången till effektiv rehabilitering efter neurologisk skada eller sjukdom.

Webbinarium 31 maj 2023 kl 17.30

Vad händer under ett rehabprogram på Hedla?

Välkommen på Hedlas webbinarium 31 maj klockan 17:30.
 
Du får då träffa flera av Hedlas medarbetare, som berättar hur det går till under ett rehabprogram på Hedla.
 
Det kommer också att finnas gott om tid att besvara på frågor och dessa kan du skicka till oss redan nu, eller ställa under webbinariet.
 
 

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats, det är helt gratis!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.