Sista minuten erbjudande

Vi har fått en ledig plats för dig med stroke eller annan neurologisk skada i höstens första rehabprogram, som startar den 18 september. Hör av dig till oss om du vill komma vidare i din rehabilitering och ta del av vårt speciella sista-minuten-erbjudande. Först till kvarn gäller.

Du reserverar platsen genom att ringa oss på 08 41 00 18 18 eller genom att maila till . Vi hjälper dig också gärna att ansöka om ersättning från Försäkringskassan för din rehabilitering, även om besked kan väntas först efter rehabprogrammet.

Läs mer, hör tidigare deltagare berätta om sina erfarenheter och se filmer från rehabiliteringen hos oss på www.hedlarehab.com!

Varmt välkommen!

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.