Stroke rehabilitering, förväntningar och framsteg

Vad kan du förvänta dig för stroke rehabilitering när du bokar in dig på ett rehabprogram hos oss på Hedla? De som bäst kan svara på detta är våra deltagare.

Stroke rehabiliteringen överträffade förväntningarna

Gunnar har varit på stroke rehabilitering i tre veckor och nu är det dags att åka hem; här är hans berättelse om vad han hade för förväntningar innan han kom till Hedla och hur det egentligen blev.

Stroke rehabilitering mot dina mål

Har du frågor om stroke rehabiliteringen på Hedla får du gärna titta in på vår sida ”Frågor och svar” eller ringa oss på 08 – 41 00 18 18.

Du kan även besöka vår Youtubekanal där vi har filmer med deltagare och anhöriga som berättar om sin upplevelse av stroke rehabiliteringen på Hedla.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.