Stroke rehabilitering, övningar för ben och fot

Träna dina ben och gör stunden i solstolen ännu mer givande! Genom att aktivera dina ben- och fotmuskler kan du förbättra motorik, styrka och blodcirkulation efter till exempel en stroke, samtidigt som du njuter av sommaren. Testa dig fram och välj ut de övningar som känns svåra, men inte helt omöjliga.
Sommar och stroke rehabilitering går hand i hand, särskilt när det kommer till övningar för ben och fot. Medan du kopplar av i solstolen, varför inte använda tiden effektivt och stärka dina ben- och fotmuskler? Genom att systematiskt träna kan du återvinna motorik, styrka och förbättra blodcirkulationen efter en stroke. Njut av solens värme medan du väljer och utför övningar som är utmanande, men ändå genomförbara. Med rätt stroke rehabilitering kan du göra din sommar både avslappnande och fördelaktig för din hälsa!
Vad har du hittills tränat mest i sommar?

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.