Vanliga frågor och svar

Har du frågor om Hedlas rehabiliteringsprogram kan du nu kanske hitta svar vissa av dem på Hedlas hemsida.
Redan på första sidan finns en länk till ”Vanliga frågor och svar”. Där kan du läsa frågor som andra har ställt och våra svar.
Du kan också lyssna på vad andra har sagt om rehabprogrammen på Hedla genom att klicka på länken till Hedlas youtubekanal. Här berättar deltagare och anhöriga hur de har upplevt programmen och det finns också filmer där vi berättar om hur ett rehabprogram kan se ut.
Som vanligt är du också varmt välkommen att kontakta oss i sommar om det är något du undrar över. Du når oss på 08 41 00 18 18 eller

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.