Boende under din rehabvistelse

Boendet och trivseln är en viktig del av vistelsen hos oss på Hedla. För att få ut så mycket som möjligt av den intensiva rehabiliteringen är återhämtning och avkoppling mellan träningspassen dessutom en grundläggande faktor.
Vi erbjuder alla våra deltagare och medföljande bekvämt och förmånligt boende på det fyrstjärniga och tillgänglighetsanpassade hotellet Bahía Tropical, som ligger i direkt anslutning till Hedlas rehabanläggning.
Alldeles intill hotellets entré tar stranden vid och för att svalka sig finns även en stor pool med ramp och ledstänger på båda sidor.
Förutom restaurang, café och bar har hotellet också en SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar för den som vill.
När du bokar rehabilitering på Hedla med boende inkluderat ingår alltid helpension med näringsrik och varierad frukost, lunch och middag.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.