Den intensiva rehabiliteringen på Hedla

Den intensiva rehabiliteringen på Hedla kan förvåna en del deltagare. Det handlar oftast om minst 5 timmars intensiv rehabilitering, måndag till fredag i tre veckor. När deltagarna väl kommer in i rutinerna och ser vilka framsteg de lyckas med, förstår de varför den här intensiva träningen behövs. Precis som Conny berättar så handlar en stor del av träningen om att lära sig olika saker på nytt och successivt komma bort från mindre fördelaktiga mönster eller vanor.
Att befinna sig i den berikade miljö som Hedla erbjuder, bland andra deltagare i samma situation, kan helt klart förbättra förutsättningarna för en god återhämtning. De flesta upplever inte bara tydliga framsteg, utan också en betydande boost av motivationen och viljan att fortsätta kämpa för att uppnå sina mål. Många deltagare beskriver det som att en nyfunnen känsla av hopp och beslutsamhet infinner sig när de ser sina ansträngningar ge resultat, vilket stärker självtilliten och förmågan att övervinna utmaningarna på vägen mot de olika delmålen i rehabiliteringen.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.