Hedlas berikade miljö i Almuñécar

Almuñécar är en av orterna längs Costa Tropical som har ett subtropiskt klimat Almuñecar ligger i provinsen Granada i södra delen av Spanien.
Staden, som upptäcktes för över 3000 år sedan av fenicierna och har varit bebodd av greker, romare och araber, bär på en rik kulturell historia. Trots att den håller sig något avskild från de mer kommersiella områdena på Costa del Sol, har Almuñécar blivit attraktiv för dem som söker en autentisk spansk upplevelse och en resa tillbaka i tiden längs den soliga andalusiska kusten.

Här i Almuñécar ligger Hedla, noggrant utvald för att erbjuda en verkligt berikad miljö med havsutsikt och grönskande trädgårdar specialdesignade för neurologisk rehabilitering, social samvaro och utbyte av erfarenheter med personer i en liknande situation.
Det går utmärkt att bada i havet hela året. Medeltemperaturen ligger runt 16-28 grader.

För mer information på svenska se
https://almunecar.se

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.