Sista neurorehabprogrammet för 2023

Nu närmar sig plötsligt andra advent och sista gruppen för i år är snart på väg hem. Från solen i södra Spanien till julljusen i Sverige är resan lång, och kanske lika kontrastrik som de tre veckornas rehabilitering på Hedla. Vi skickar med massor av pepp och inspiration inför vintern – till den här gruppen och till alla er andra som varit på Hedla eller haft kontakt med oss på ett eller annat sätt.

Njut av pepparkakorna, njut av adventsljusen – och kanske till och med snön – men framför allt; kom ihåg att fortsätta träna, utmana dig själv och njuta av varje framsteg.

Webbinarium 3 april 2024 kl 17.00

Vill du veta mer om Hedlas intensiva rehabiliteringsprogram i berikad miljö?

Välkommen på vårt webbinarium onsdagen den 3 april klockan 17:00-17:45.

Du får då chansen att via videolänk träffa våra medarbetare Anna Sjöholm, fysioterapeut, och Cecilia Eddin, logoped, som berättar om upplägget i Hedlas rehabiliteringsprogram.
Webbinariumet ger en inblick i hur rehabteamet tänker när de lägger upp träningen, för att maximera hjärnans återhämtning och uppnå bästa möjliga progress.

Så klart finns det även möjlighet att ställa frågor direkt till Anna och Cecilia och diskutera de olika aspekterna av intensiv neurologisk rehabilitering i berikad miljö.

Anmäl dig redan idag för att reservera en plats!

Vad roligt att du vill jobba med oss på Hedla!

Vi har nu fått din ansökan och slår dig en signal framöver om du har gått vidare till intervju. Dessvärre kommer vi inte att hinna träffa alla, men återkopplar givetvis till samtliga kandidater. 

Håll gärna kontakten med oss på Instagram och Facebook!

Föreläsning i Sverige

Vi beklagar, evenemanget har redan ägt rum, men vi ser fram emot att träffa dig på något annat evenemang vi ordnar i framtiden.